Обратная связь
рус

укр

працюємо заради перемоги

Фотошпалери Виставка Артикул s12429

Фотошпалери Виставка Артикул 11542, купити фотошпалери на стіну ТМ Walldeco

Натисніть на фото знизу, щоб побачити фотошпалери в інтер'єрі

Зверніть увагу! Колір зображення на моніторі може відрізнятися від надрукованого. Це залежить від налаштувань та типу вашого монітору.
Характеристики фотошпалер:
Розмір: індивідуально на замовлення за розміром вашої стіни
Категорія товару:Техніка і транспорт
Підкатегорія товару:Машини
За кольором:

Крок 1. Розмір

см
см

Крок 2. Матеріал

Бриз 0 грн/м кв.

Крок 3. Тип фотошпалер




--- грн

Ціна:

0
Площа замовлення: 0 м кв.

Крок 4. Спосіб доставки

Крок 5. Вибір оплати

Крок 6. Заповніть форму



Додати промокод до замовлення

Фотошпалери Виставка Артикул 11542 перетворять нудний інтер'єр, внесуть в нього ноти романтики і пригод, будуть заряджати позитивом, мотивувати до руху та подорожей. Такі сюжети універсальні для оформлення спальні, кімнати підлітка, робочого кабінету чи офісу. Фотошпалери Виставка № 11542 – відмінна ідея для сучасного оформлення тематичного інтер'єру.

Відгуки

Ім'я
Що ви замовили?
Ваше повідомлення
Завантажте свою картинку:
Вибрати...

Ви можете додати зображення
форматів: jpeg, jpg, png,
tiff, eps, pdf

Відгуки покупців

Алёна Диброва

Відгук опубліковано : 05.08.2021

Що замовили? Фотообои Тачки

Спасибо большое вам за отличный сервис!Сделали быстро и качественно!В воскресенье заказала,во вторник уже получила и поклеила обои.Ребенок в восторге от картинки из его любимого мультика.

Андрей

Відгук опубліковано : 26.04.2021

Що замовили? Фотошпалери в комнату

Рекомендую замовляти тут фотошпалери - швидко , не дорого і якісно точно як я хотів. Малюнок класний , по новому виглядає команда. Дякую !!

Оля

Відгук опубліковано : 26.04.2021

Що замовили?

Пишу отзыв за бесплатную доставку ))) Девочки спасибо , выслушали , подобрали, сделали картинку как будет смотреться в моей комнате. Цены - средние, чуть ниже даже Качество - хорошее Обслуживание - быстро набрали, подобрали, показали Из минусов - материал непонятно что и как будет, переживала за качество По картинке сложно понять что и как будет выглядеть , тем более на потолке, сама просила чтоб визуализацию сделали.

Руслана

Відгук опубліковано : 15.04.2021

Що замовили? Шпалери

Дуже задоволена роботою студії по виготовленню шпалер. Замовляла три варіанти. На кухню, в спальню і дитячу кімнату. Хороший персонал. Допомагають у виборі потрібного вам варіанту. Консультують по всіх питаннях і ньюансах виготовлення. Від малюнку, кольорового підбору до текстури в залежності кімнат в які вам потрібно шпалери, друку паперу, потрібних розмірів, доставки. Дуже гарне та якісне упакування кожної шпалери. Так як запаковані вони в тубуси з цупкого матеріалу. Дуже дякую всій команді за роботу. Ви молодці!

Вам також може сподобатись